Nabízíme virtuální sídla i pro OSVČ

Virtuální sídlo OSVČ. Co si pod tímto termínem jen představit? Pustím fantazii, jak se říká na špacír, a vy pak zkuste odhadnout, jestli jde o pravdu nebo lež. Jako v oněch populárních pořadech v televizi. V notebooku vám poštovní agent oznámí příjem nového e-mailu. Otevřete aplikaci, přečtete příjemný pozdrav a vidíte, že zásilka obsahuje přílohy v PDF. Máte radost. Na něco takového delší dobu čekáte. A už otevíráte jeden soubor za druhým a už, už pročítáte doručené texty a zkoumáte nákresy a návrhy, které jsou také součástí zásilky. Adresátovi vzápětí odesíláte datum a čas schůzky, kterou potřebujete k podpisu obchodní smlouvy.

K virtuální kanceláři stačí notebook

Zavoláte na číslo vaší virtuální kanceláře a zamluvíte si potřebný termín. Bude vám poskytnuta komfortně zařízena zasedací místnost, kde akt podpisu smluv budete realizovat.

Když se dostavíte do domu své virtuální adresy, na recepci si vyzvednete fyzicky, poštu, která vám byla dosud doručována prostřednictvím e-mailů. Vyzvednete si i doručovací společností přivezené balíčky se vzorky, a také požádáte o nakopírování obchodních smluv, které v připravené zasedací místnosti budete za nedlouho podepisovat.

Vše probíhá v pohodě a při příjemném rozhovoru s personálem kancelářského domu.

A co myslíte. Je to pravda nebo fikce? Pokud si myslíte, že jde o fikci, jste na omylu. Je to pravda. Popsaný příběh se může stát každému uživateli virtuální kanceláře, který si tuto kancelář pronajme.

Díky virtuální kanceláři ušetříte

V pronájmu je rovněž zahrnuta spousta služeb, které normálně zaberou řádně, i dobře placené, sekretářce celou pracovní dobu.

Nejkrásnější a nejpodstatnější výhodou, kterou virtuální kancelář přináší, jsou náklady na její provozování. Za cenu ročního pronájmu této naší služby nezaplatíte více než zlomek pouhého, jednoho, měsíčního nájmu kanceláře reálné. A kde jsou další náklady s takovou kanceláří spojené? Energie, mzdové náklady, odvody, úklidy atd. Tak co říkáte, vyplatí se to?

15 ledna, 2022